$$$

Followers

Wednesday, December 15, 2010

rumah ke-2

assalamualaikum :)

alhamdulilah :) kolej da selesai !
hehe,, weeee... happy (happy ke weyh ? na tgglkn uma ag utk beberapa bulan)
ish ! mesti la happy ! hahhahah -.-"
ok la kn aku dapat kolej,, bersyukur la,, x yah dok merempat cari uma kt segamat uh,, ish ! x bole byangkn da la aku x reti dok ruma yg mak abah xde (dasar anak manje! ke sbb takot mati kelaparan bab x reti masak ? hahaha )
tp 1 lagi menjadi tanda ty,,, siapa roomate aku ?? hahaha
xpe la reda jela... haaa ag 1 aku dapat katil atas,, wwuuu!! mmg menjadi pilihan sejak sem 1,, haha nak taw pe specialnye katil atas ni ?
  • tak yah kemas pon xpe org x nmpk hahah ! (dasar! anak dara ape ni ?) bkn pe kalaw da lmbt g klas haa x sempat na kemas cane ? ahah (alasan !!!)
  • tak yah takot2 kalaw2 katil atas hempap kte (eh kaw ingt anak gajah ke yg tdo atas uh?) hahaha mne taw an an ? malang x bbau.. hahah
  • agak2 ade prob ke putos cinte ke boleyh tenung syiling (head kaw meera ! ape jeee) hahah bia ar (nmpk sgt aku slalu wt ) haha
  • katil atas jarang kene kotoran,, hahah katil bwh slalu mendapat kotoran dari katil atas,, haha (otakkkk! kotoran2!) haha
  • haaa katil atas best kalaw pagi2 ade org ketuk pintu x yah bukak bab susah  nak turun dak katil bwh gak kene bgn bukak pintu (hahah ! mcam pnh jadi je? hahaha) ngek !
  • katil atas kalaw kte nanges pon org x taw (alololo gediknye na nanges2 cm dak skola rindu mak ke? ) hahah xpela mak aku bukan mak kaw,, haha
  • haa ! ni paling best ! kalaw org dtg org x kn na duduk katil atas an mesti la duk katil bawah,, haha ! soooo katil atas selamat bersih dan kemas! haha (dasar2 ! kedekut!)biarrkannn,, haha sbnrnye aku mls na kemas 2 3 kali an.. wakakaka
haa ! 2 la alasan aku na tdo katil atas ag pon mmg ramai yg x ske tdo katil atas..
alasan takot tinggi la mls na turun nek la apela.. eleyh ! kaw nek kl tower nek kapal terbang 2 pe ? ergh ! haha tp aku happy bab ex roomate aku pon bilik dye dekat je ngn aku agak2 aku merajuk ngn roomate aku aku bole lari tumpang blik dye (hahah ske2 je aku ni)
ni dyeee azeera yahya name dye,, haha

eh ? len mcm je ? hahah ! ni bukan ni pic profile dye kt fb,, haa
ni link na ke blog dye click sini

haa ! ni baru betul,,, ahaha ni la azeera yahya.. weee :D 
azeera aku x curik taw gamba ni mmg ade kt lappy aku,, hahah

wanita islam

6 comments:

  1. hohoo.. ini buleyh mendatang kan marah.. hahaa
    thanks la ye.. promo free!! hek3

    ReplyDelete
  2. hahahah ! ske2 je,, aku xde keje cm ni la.. haha kaw bertuah dipromote.. haha

    ReplyDelete
  3. yes !!! ade org setuju !! hahahaha

    ReplyDelete
  4. meera.... gud luck ye.....
    study rerajin taw!!
    miss u lah meera...

    ReplyDelete